IM Storm webbyrå i Botkyrka, utvecklar och designar webbtjänster  
 
  HEM BLOGG WEBBYRÅ WEBBDESIGN MEDIA KUNDER KONTAKT SITEMAP/WEBBKARTA

BLOGG / 2003

Choggu N'bangba

2003-10-26 av Milad Shamoun

www.cidghana.org är det senaste internationella uppdraget för IM Storm. CIDGhana är en kulturell grupp i norra Ghana som lär ut folkdanser och traditionellt trummspelande till turister och utländska intresserade. Organisationen hjälper också till med att rekrytera volontärer till kris drabbade områden runt om i Ghana. Syftet med sidan att få en kulturell samlingsplats för dom intresserade men också att få ut information om volontärarbetet i Ghana. 


Choggu N

Läs hela inlägget, kommentera, gilla och dela med dig här.Träffpunkten Wayside

2003-09-15 av Milad Shamoun

IM Storm utökar samarbetet med kommunen och gör det senaste projektet är en webbsida till Träffpunkten wayside. Träffpunkten har sina lokaler utanför Alby centrum och är en plats där ungdomar mellan 16 och 25 år kan samlas och delta i olika aktiviteter. Syftet är att fånga upp sysslolösa ungdomar, stimulera dem att söka studier eller arbete och därmed minska risken för drogmissbruk och kriminalitet. Sidan kommer att innehålla bla ett forum och bildarkiv där ungdomarna kan lägga upp sina bilder och diskutera livet i Alby. Vi på IM Storm är väldigt stolta över att ha fått förtroendet att göra Waysides webb plats och hoppas att ungdomarna får nytta av den. 


Träffpunkten Wayside

Läs hela inlägget, kommentera, gilla och dela med dig här.Stockholms IF/Genclerbirligi

2003-08-02 av Milad Shamoun

Efter en rapport på vad som kunde förbättras har IM Storm nu uppgraderat SIF/Genclerbirligis förenings sida. Vi ser fram emot ett fortsatt samarbete och önskar er lycka till. 


Stockholms IF/Genclerbirligi

Läs hela inlägget, kommentera, gilla och dela med dig här.Trevlig sommar 2003

2003-07-15 av Milad Shamoun

IM Storm önskar alla sina kunder, sammarbetspartners och anställda en trevlig sommar. 


Läs hela inlägget, kommentera, gilla och dela med dig här.assyriaworld.com färdig

2003-04-07 av Milad Shamoun

IM Storm är klar med grunden till Assyria World projektet. Assyiraworld.com är en community för assyrier runt om i världen. Version 0.1 presenterades den 7 april 2003 och på mindre än en vecka så har antalet medlemmar stigit till 150 pers. Sidan är inte helt klar och det är mycket jobb kvar men som med alla communitys så kräver dom sin tid och är ett arbete som hela tiden pågår. IM storm hoppas att webbsiten ska fungera som en samlingsplats för det Assyriska folket och hela tiden följa händelser runt om i världen som har med ämnet att göra. Vi beräknar med att kunna presentera en fullständig version 1.0 om ca fyra månader och jobbar nu på att samla in folks åsikter och rapporter om buggar m.m. 


assyriaworld.com färdig

Läs hela inlägget, kommentera, gilla och dela med dig här.Eriksberg BK

2003-02-23 av Milad Shamoun

Webbproduktionen till Eriksberg bollklubb är nu färdig. Eriksberg BK är en idrottsförening som driver många verksamheter bla. fotboll och innebandy. Vi på IM Storm tackar för ett bra samarbete och önskar dem lycka till. 


Eriksberg BK

Läs hela inlägget, kommentera, gilla och dela med dig här.Gilgameshsällskapet

2003-02-20 av Milad Shamoun

Webbsajten till föreningen Gilgameshsällskapet är färdig för lansering. IM Storm önskar de lycka till ser fram emot fler samarbeten.


Gilgameshsällskapet

Läs hela inlägget, kommentera, gilla och dela med dig här.Elaleman.com klar

2003-02-02 av Milad Shamoun

Sidan till den internationellt kända artisten Omar Fernandez blev klar i helgen. Omar är mycket nöjd med resultatet och IM Storm hoppas att sajten ska hjälpa honom i hans lysande arbete. 


Elaleman.com klar

Läs hela inlägget, kommentera, gilla och dela med dig här.IM Storm Sidan uppe v 1.0

2003-01-20 av Milad Shamoun

Den nya sidan är nu klar efter mycket arbete. Sidan erbjuder IM Storms kunder en mängd olika funktioner och supportmöjligheter. Vidare kommer mycket mer information och länkar läggas till allt eftersom. Det är med stor glädje vi hälsar alla gamla och nya kunder välkomna till IM Storm.com -Beyond internet. 


IM Storm Sidan uppe v 1.0

Läs hela inlägget, kommentera, gilla och dela med dig här. 

SENASTE INLÄGGEN

Rof frisör i Vällingby

Barmoro & Westlund Advokatbyrå

Infra City Kemtvätt och Skrädderi

Mantu Service AB

All in Bygg AB


Arkiv

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

2004

2003
Hem | Blogg | Webbyrå | Webbdesign | Media | Kunder | Sponsring | Kontakt


Nybohovsbacken 103, 117 64 Stockholm
Tel: 070-754 18 99
E-post: info@imstorm.com
Copyright © 2011 IM Storm Webbyrå HB