IM Storm webbyrå i Botkyrka, utvecklar och designar webbtjänster  
 
  HEM BLOGG WEBBYRÅ WEBBDESIGN MEDIA KUNDER KONTAKT SITEMAP/WEBBKARTA

WEBBDESIGN / WEB DESIGN OCH GRAFIK

Vår grundläggande inställning är att det grafiska gränssnittet skall ligga i linje med den grafiska profil som finns för en uppdragsgivare och att den utgår från verksamhetens krav, behov och en definierad målgrupp. Den grafiska formen tas fram utifrån de övergripande riktlinjer som finns över hur innehållet skall presenteras. Vår ambition är att den grafiska formen skall bidra till att informationen presenteras på ett pedagogiskt och spännande sätt.


HEMSIDOR OCH WEBBLÖSNINGAR

Vi bygger kompletta applikationer, hemsidor och webblösningar som är lätta att uppdatera för våra kunder. Med lättanvända uppdateringsverktyg, som vi anpassar efter varje kunds behov, kan du själv ändra innehållet på sidorna så att de alltid innehåller den senaste informationen. Webbplatsen är inte längre bara ett skyltfönster, utan har allt mer blivit en integrerad del av företagets/föreninges verksamhet. Det är därför viktigt med stabila lösningar och funktioner.


LOGOTYP, ILLUSTRATIONER OCH TRYCKSAKER

Vi tillverkar logotyper i format som ni kan använda på Internet, i era dokument eller skicka till tryckerier. Vi fräschar även upp er befintliga logotype eller omvandlar den till vektorbaserat format.

IM Storm Webbyrå skapar även tryckoriginal som t.ex. broschyrer, produktblad, reklamblad och visitkort. Vi kan leverera tryckfärdiga original till tryckeri för utskrift eller som pdf-fil om ni själva vill skriva ut. Vi kan stå till tjänst med illustrationer både till hemsidor och trycksaker genom egen produktion.
Hem | Blogg | Webbyrå | Webbdesign | Media | Kunder | Sponsring | Kontakt


Nybohovsbacken 103, 117 64 Stockholm
Tel: 070-754 18 99
E-post: info@imstorm.com
Copyright © 2011 IM Storm Webbyrå HB