Om webbyrån i Stockholm

WEBBYRÅ
IM Storm webbyrå HB startades 2002 i Stockholm. Vi består av ett erfaret team som har jobbat ihop med webbutveckling och design sedan mitten av 90-talet.

AFFÄRSVERKSAMHET
IM Storm webbyrå utvecklar och levererar pålitliga webbpaket (online applikationer). Våra webbtjänster och paketlösningar dimensionerats för företagsbruk, föreningar och andra former av företagsamhet.
De webblösningar IM Storm bygger kan många gånger vara både stora och komplexa. Men det betyder inte att du som kund behöver uppfatta dem som komplexa att underhålla och bli beroende av oss för tjänstens fortsatta levnad. Tvärtom!

Med våra administrationsgränssnitt får ni ett verktyg som låter er uppdatera tjänsten så ofta ni vill, på ett sätt som inte kräver några tekniska förkunskaper eller speciella programvaror. Administration av tjänsterna sker direkt i webbläsaren. Våra administrativa gränssnitt kan självklart även skapas för enklare och mindre webbplatser.

VISION/MÅL
Att i regionen Stockholm bli förstahandsval för små till medelstora företag och föreningar. Att fortsätta växa som företag och öka utbudet av skräddarsydda tjänster